Nog geen echte Herfstfeesten in de Triangel

Géén opendeurdag

Voor het tweede jaar op rij beperken we het feestprogramma tot een take-away van kaasschotels en de Triangel Trials, die intussen al aan hun 5de editie toe zijn. Voor een klassieke opendeurdag vinden we het nog te vroeg. Met de nieuwe virusvarianten die op de loer liggen, nemen we liever nog geen risico.

Kaas - wijn - bier

Na het succes van vorig jaar, herhalen we onze verkoop van kaasschotels en bijpassende wijnen of een streekbiertje.
Bestel voor 20 september 2021 en kom uw kaasschotel afhalen op vrijdag 1 of zaterdag 2 oktober 2021. We organiseren terug een drive-in voor de afhaling. Volg aub de pijlen (zodat u niet per ongeluk op het parcours van de Triangel Trails terechtkomt).

Voor onze fans buiten de Lievegemse grenzen is er op zaterdag ook een afhaalpunt in De Pinte (Home Thaleia, Nachtegalenpark 1).

Loop voor het goede doel

Het sportieve gedeelte van de Herfstfeesten blijft overeind: de vijfde editie van de Triangel Trails, een loop over verschillende afstanden (6,12,18 of 25 km) langs de mooiste Lievegemse paadjes. We doen er alles aan om jou in veilige omstandigheden te laten deelnemen. De laatste richtlijnen en het online-inschrijvingsformulier vind je hier. Vooraf inschrijven!

We vieren de 5de editie met een nightrun, bij valavond. Breng gerust je supporters mee: bij mooi weer halen we de terrasstoeltjes boven!

Bestel een kaasschotel

De Herfstfeesten zijn een belangrijke bron van inkomsten. Inkomsten die noodzakelijk zijn om meerwaarde te kunnen creëren in het dagelijks leven van de kinderen, jongeren en volwassenen die op de Triangel een beroep doen. Het wegvallen van de Herfstfeesten in hun klassieke vorm is een lelijke streep door de rekening.

We hopen één en ander goed te maken met de verkoop van kaasschotels, wijnen en een ­Lievegems bier. Kunnen we terug op jouw sympathie rekenen? Dank! Je kan je bestelling komen afhalen in de Triangel op vrijdagavond 1 oktober of zaterdag 2 10 oktober.
Voor onze fans buiten de Lievegemse grenzen is er op zaterdag ook een afhaalpunt in De Pinte (Home Thaleia).

Meer info en bestellen.

Pssst... de geselecteerde wijnen doen het niet alleen goed bij kaas, maar ook bij heel wat andere gerechten. Bestel gerust een flesje extra 😉

Doe een vrije gift

Bestel je geen kaas, wijn of bier maar wil je ons wel steunen? Doe dan een vrije gift op het rekeningnummer BE92 8904 1405 3423 met als mededeling ‘Gift Herfstfeesten’. Jouw steun is vandaag - meer dan ooit - nodig. Vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest, waarmee je 45 % van het bedrag terugkrijgt via de belastingen. Zo kost een gift van bijvoorbeeld 100 euro je dus maar 55 euro.

Dank

De opbrengst van de Herfstfeesten is nodig om onze projecten te kunnen uitvoeren. Met de subsidies alleen redden we het niet.
Bedankt dat wij op uw steun mogen rekenen, in welke vorm dan ook.

Ria De Keyser
Algemeen directeur