Mini-Herfstfeesten in de Triangel

Géén opendeurdag

Normaal gezien zouden we je het tweede weekend van oktober met veel plezier verwelkomen op de jaarlijkse Herfstfeesten in de Triangel. Maar het coronavirus besliste er anders over: helaas dus géén opendeurdagen dit jaar.
Toch laten we het weekend van 10 oktober 2020 niet zomaar voorbijgaan. In de Triangel is het onze tweede natuur om te kijken naar de mogelijkheden en naar wat wel nog kan, in de plaats van te focussen op de moeilijkheden of de beperkingen… we werkten dus een alternatief programma uit.

Loop voor het goede doel

Het sportieve gedeelte van de Herfstfeesten blijft overeind: de derde editie van de Triangel Trails, een loop over verschillende afstanden langs de mooiste Lievegemse paadjes. We doen er alles aan om jou in veilige omstandigheden te laten deelnemen. De laatste richtlijnen en het online-inschrijvingsformulier vind je hier. Vooraf inschrijven!

Bestel een kaasschotel

De Herfstfeesten zijn een belangrijke bron van inkomsten. Inkomsten die noodzakelijk zijn om meerwaarde te kunnen creëren in het dagelijks leven van de kinderen, jongeren en volwassenen die op de Triangel een beroep doen. Het wegvallen van de Herfstfeesten in hun klassieke vorm is een lelijke streep door de rekening.
We hopen één en ander goed te maken met de verkoop van kaasschotels, wijnen en een ­Lievegems bier. Kunnen we op jouw sympathie rekenen? Dank!
Je kan je bestelling komen afhalen in de Triangel op vrijdagavond 9 oktober of zaterdag­namiddag 10 oktober. Woon je in Lievegem, Belzele of Sleidinge, dan kan je bestelling tegen een kleine meerprijs ook worden thuisgebracht. Voor onze fans buiten de Lievegemse grenzen is er op zaterdag ook een afhaalpunt in De Pinte.
Meer info en bestellen.

 

Doe een vrije gift

Bestel je geen kaas, wijn of bier maar wil je ons wel steunen? Doe dan een vrije gift op het rekeningnummer BE92 8904 1405 3423 met als mededeling ‘Gift Herfstfeesten’. Jouw steun is vandaag - meer dan ooit - nodig. Vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest, waarmee je in dit coronajaar uitzonderlijk 60 % van het bedrag terugkrijgt via de belastingen. Zo kost een gift van bijvoorbeeld 100 euro je nu dus maar 40 euro.

Hopelijk halen we met onze mini-Herfstfeesten toch een maxi-bedrag op. De opbrengst zal worden gebruikt voor de afwerking rondom onze nieuwbouw aan de straatkant en de aanleg van de tuintjes. Van harte bedankt voor je steun, in welke vorm dan ook!

Ria De Keyser
Algemeen directeur