Even voorstellen…

Dienstverleningscentrum de Triangel biedt ondersteuning en gespecialiseerde behandeling aan personen met een verstandelijke en bijkomende beperking (bv. autismespectrum, gedrags- en emotionele problemen, motorische beperking). Ook wie een specifieke medische zorgvraag heeft of een dagje ouder wordt, kan in de Triangel terecht.

Het dienstverleningscentrum wordt door de overheid ondersteund en via de persoonsvolgende financiering dragen ook cliënten bij in de kosten (personeel, infrastructuur, dagelijkse werking, ...). Op die manier worden de basiskosten gedekt… maar wij gaan voor méér en gunnen onze cliënten meer dan enkel de basisbehoeften. Hiervoor zijn extra middelen noodzakelijk. De opbrengst van de Herfstfeesten draagt hier in hoge mate toe bij.

Opbrengst Herfstfeesten editie 2018: gezond bewegen in de buitenlucht!

Het 2de weekend van oktober staat vastgepind in de agenda van velen: cliënten, familieleden, medewerkers, vrienden en bekenden van de organisatie, sympathisanten en mensen die onze werking wat beter willen leren kennen. Met een paar duizend zakken ze af naar de Molendreef 16 in Lovendegem en dragen zo hun steentje bij in de realisatie van een meerwaardeproject.

Maar deze feesten hebben niet alleen als doel opbrengst te creëren. Het is ook een uitstekende gelegenheid om onze werking beter bekend te maken.
Ben je op zoek naar informatie over wat de Triangel allemaal te bieden heeft is, ben je nieuwsgierig naar waarvoor we staan of wil je eens zien wat je precies steunt: iedereen is van harte welkom.

Met de opbrengst van de Herfstfeesten editie 2018 zullen we de verdere uitbouw van een groene leef- en speelomgeving op het terrein realiseren: een nieuwe zandbak, zitbanken, verplaatsing van de schotelschommel, installatie van outdoor-fitnesstoestellen, aankoop van nieuwe fietsen, enz.  Alles om gezond te kunnen bewegen in de buitenlucht!