Even voorstellen…

Zorg- en onderwijsgroep de Triangel biedt ondersteuning en gespecialiseerde behandeling aan kinderen en volwassenen met een beperking. Personen met een verstandelijke en bijkomende beperking (bv. autismespectrum, gedrags- en emotionele problemen, motorische beperking) maar ook wie een specifieke medische zorgvraag heeft of een dagje ouder wordt, kan in de Triangel terecht.

Het dienstverleningscentrum wordt door de overheid ondersteund en via de persoonsvolgende financiering dragen ook cliënten bij in de kosten (personeel, infrastructuur, dagelijkse werking, ...). Op die manier worden de basiskosten gedekt… maar wij gaan voor méér en gunnen onze cliënten méér dan enkel de basisbehoeften. Hiervoor zijn extra middelen noodzakelijk. De opbrengst van de Herfstfeesten draagt hier in hoge mate toe bij.  Dank voor uw steun!

Doel van de Herfstfeesten

Broodnodige centen
Het 2de weekend van oktober staat in niet-coronatijden vastgepind in de agenda van velen: cliënten, familieleden, medewerkers, vrienden en bekenden van de organisatie, sympathisanten en mensen die onze werking wat beter willen leren kennen. Met een paar honderden zakken ze normaal gezien af naar de Molendreef 16 in het Lievegemse Lovendegem en dragen zo hun steentje bij in de realisatie van een meerwaardeproject.

Mini-herfstfeesten

  • Dit jaar kunnen we geen opendeurdag houden en hebben we gekozen voor een alternatieve formule nl. de verkoop van kaasschotels en een wijnverkoop.
  • Het sportieve element van de Herfstfeesten blijft voorlopig wel nog overeind: de Triangel Trails, een loop over verschillende afstanden, in de omgeving van de Triangel
  • En dit jaar staat er ook een familiewandeling op het programma


Infodagen

De Herfstfeesten hebben niet alleen als doel opbrengst te creëren. Het is ook een uitstekende gelegenheid om onze werking beter bekend te maken.
Ben je op zoek naar informatie over wat de Triangel allemaal te bieden heeft is, ben je nieuwsgierig naar waarvoor we staan of wil je eens zien wat je precies steunt: neem zeker eens contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken.